Tarih: 2015-11-02  / Kategori : Duyuru

Muhtarlarımızla İlk Toplantımızı Gerçekleştirdik

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebhaddin KAYA başkanlığında belediye toplantı salonunda 9 belde muhtarı ile toplantı yapıldı.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebhaddin KAYA, yerel seçimler sonrası Mahalle Muhtarlarıyla ilk istişare toplantısını yaptıklarını, seçilen mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşları olduğunu ve muhtarlarla tam bir uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Muhtarlar ise Akçakiraz Beldesinde ilk defa Muhtarlar ile belediye arasında bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldığını söyleyerek Akçakiraz Belediye Başkanı Sebhaddin KAYA’ ya memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda istek ve önerilerini alarak, gerçekleştireceği faaliyetler hakkında konuşan Başkan KAYA, önemli mesajlar verdi. Başkan KAYA, mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade ederek işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür. Eğer mahallenizdeki ihtiyaç sahiplerini, eksiklerini bize bildirmezseniz ve o sorunlar halkımızı mağdur ederse yerel yöneticiler olarak bizler ve sizler bu vebalin altından kalkamayız"" diye konuştu. Başkan KAYA Beldemiz Yüzbaşı Mahallesinde KENTPARK projesi çalışmasını yapacaklarını ayrıca Yeni İmar Planı tamamlandıktan sonra ise tüm beldenin su ve kanalizasyon altyapı sorununu giderecek olan SUKAP projesini faaliyete geçireceklerini de sözlerine ekledi.

Belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını hatırlatan Başkan KAYA, belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış yada eksik hizmet almış yerlerden başlayarak, adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını vurgulayarak, belde de güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını söyledi.

Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğunu belirterek Başkan KAYA’ya teşekkür ettiler.