AKÇAKİRAZ ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI

Tarih: 2016-01-28  /  Okunma: 1067/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Akçakiraz B.B.

Elazığ’ı Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel liginde temsil eden Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübü Malatya’ya birinci olmak için gidiyor. 5-7 Şubat tarihleri arasında Malatya’da oynanacak olan bölgesel lig grup müsabakalarında aralarında Malatya Büyük Şehir Belediyesi, Malatya Yeşilyurt belediyesi gibi güçlü rakiplerinde bulunduğu grup da Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübü gruptan 1.çıkmak için mücadele edecek.

Malatya’da tek devreli turnuva usulü ile oynanacak olan ve 5 takımdan oluşan grup da grup birincileri 3. Lige yükselme playoff maçları oynamaya hak kazanacak. Elazığ’ı temsil etmenin gururunu yaşayan Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübü MALATYA B.ŞEHİR BLD.  MALATYA YEŞİLYURT SPOR  ELAZIĞ GENÇLİK SPOR ve MALATYA AND. SELÇUKLU GENÇLİK takımları ile karşılacak.