AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü

Tarih: 2017-08-16  /  Okunma: 105/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Akçakiraz B.B.

AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Sn. Resul KORKMAZ AKSA Fırat FEDAŞ İl Müdürü Sn. Müjdat ÇELİK ve beraberindeki heyet ile birlikte Beldemizde yapımı devam eden Doğalgaz hattı döşeme çalışmalarını ve Beldemizde bulunan elektrik hatlarının keşif çalışmalarını yaptık. İnşallah yakın zamanda enerji hatlarının yer altına alınması çalışmalarına başlayacağız. Böylelikle Beldemizde meydana gelen elektrik kesintilerini ve elektrik arızalarnı en aza indirmiş olmak ile birlikte Mahallelerimize daha estetik bir görüntü kazandırmış olacağız. Bu aşamalarda bizlere destek veren ve katkı sunan Cevval, genç ve mütevazi Müdürlerime Belde halkı adına şükranlarımı sunuyorum.