ANKARA ZİYARET

Tarih: 2016-02-03  /  Okunma: 1194/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Akçakiraz B.B.

İl Başkanımız Sn Ramazan Gürgöze Elazığ belediye Meclis üyemiz Sn Mehmet Ali ATAŞ ve İl başkan yardımcımız Sn Mehmet Can Ölçücüoğlu ile yapmış olduğumuz resmi Ankara seyahati kapsamında Milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ederek Akçakiraz belde halkımızın selamlarını ilettim. Projelerimizin takibi aşamasında sürece müdahil olmalarını ve desteklerini talep ettim. Teşkilat başkanımız Sn Mustafa ATAŞ'a Milletvekillerimiz Sn Tahir Öztürk'e Sn Ejder Açıkkapı 'ya Sn Metin BULUT'a Sn Ömer SERDAR 'a ve Tarım Bakanlığı Bakan Müsteşar yardımcımız Sn Hadi TUNÇ'a şahsım ve Akçikaraz halkı adına göstermiş oldukları samimi ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunarım.