MÜCAHİT YANILMAZ İSTİŞARE TOPLANTISI

Tarih: 2017-01-18  /  Okunma: 367/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Akçakiraz B.B.

Bu akşam Belediye Meclis üyelerimizin, Beldemiz Muhtarlarının, İmamlarının, Okul Müdürlerinin Birim Müdürlerinin ve Yazıkonak Belediye Başkanı Sn.Aydın Ayaz'ın katılımlarıyla Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Mücahit Yanılmaz'ın da teşrifleriyle Beldemizin ev sahipliğini yaptığı toplantıda Referandum öncesi Değerlendirme ve İstişare konularını ele aldık. Çok bereketli ve verimli geçen toplantımızda Muhtarlarımızın ve İmamlarımızın taleplerine de kulak verdik. Her zaman olduğu gibi Bugün de Beldemize olan desteklerini esirgemeyen ve taleplerimize sessiz kalmayan Sn. Belediye Başkanımıza Belde halkı adına şükranlarımı sunuyorum.