MUHTARLARLA TOPLANTI

Tarih: 2017-12-11  /  Okunma: 308/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Akçakiraz B.B.

On Mahalle Muhtarımız ile birlikte 2017 yılında yaptığımız hizmetlerimizin genel değerlendirmesini yaptık. 2018 yılında yapacağımız hizmetlerle alakalı ise planlama yaptık. Aldığımız Meclis kararı doğrultusunda Ulaştırma hizmetlerimizin 10 yıl süre ile kiraya verilmesi konusunu değerlendirdik. Yaptığımız toplantı sonrasında Muhtarlarımızın görüş öneri ve istekleri istikametinde vatandaşlarımızın da hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak mevcut taslak çalışmamıza son şeklini vermiş olacağız. Akabinde ise çok yakın zamanda Ulaştırma hizmetleri ile ilgili ihale sürecini başlatacağız. Beldemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.